torsdag 9 augusti 2007

AZZURRO MALMØ – In Arduis Fidelis

Azzurro (AM06) Bildades 2006 (2005 som Norra Boys)
AZZURRO är på läktaren för att njuta, sjunga och heja fram våra himmelsblå.

Från början var vårt namn Norra Boys. Norra Boys var väl av dubbel betydelse. Först är det ett skånskt/engelskt uttryck där vi på "svenska" skulle heta Några (Nårra) Boys, och med namnet Norra Boys så sammankopplade vi oss även till vår plats på Malmö Stadion; Norra Läktaren.
Men efter ett beslut om nystart 2006 ändrade vi vårt namn: detta blev alltså AZZURRO (AM06 - AZZURRO MALMØ anno 2006)Vi kallar oss Azzurro Malmö, AM06, AZZURRO, AZZURRO MALMØ

Vi inom AZZURRO MALMØ är väldigt tydliga med våra mål och filosofier kring läktarkulturen på Malmös matcher.
Uttrycket som genomsyrar hela vår verksamhet är våra ledord, In Arduis Fidelis, i motgång trogen och vi börjar bli trötta på klackturisterna som inte är på matcherna för att kolla på fotboll och heja fram våra pågar utan har ögonen åt ett helt annat håll.

Vi accepterar heller inte ramsor som typ Avgå Åkeby så pass tidigt på säsongen och att det buas åt våra himmelsblå spelare

Storleksmässigt går vi inte att jämför med många andra grupperingar som finns idag, men det är så att utöka medlemsantalet och växa går aldrig riktigt hand i hand, kvalitet är bättre än kvantitet.

Vi är endast ute efter de mest hängivna supportrarna som verkligen vill engagera sig i vår verksamhet och därför uppmanar vi alla er som passar in på denna beskrivningatt skicka in en medlemsansökan som finns under, medlemskap.
Men som sagt så kan inte vem som helst bli medlem hur som helst, förutom en reservationslös kärlek till di himmelsblå så kräver vi så gott som att vi allihop ska stå samlade på stadion och alla ska vara aktiva inom gruppen både på och utanför läktaren.
Vi behöver all hjälp vi kan få med våra flaggor och banderoller som är på gång.

Vi har inget emot pyroteknik utan tycker att detta ofta är en stämningshöjare utan dess like men vi vill vara tydliga med att detta inte är något som vi sysslar med.
AZZURRO MALMØ tar avstånd från allt våld i samband med Malmös matcher.

In Arduis Fidelis / AM06