lördag 18 augusti 2007

Malmö FF - Brommapojkarna

Då var matchen avklarade emot Brommapojkarna
2-0 till Malmö.. Rättvist och bud på mer..
Tror inte BP hade ett ända riktigt skott på mål. Behållningen i BP skulle väl vara när Asper halkade på en inspark o satte sig på rövva..
Sedan ordnade Asper så att Junior blev avstängd till nästa match, helt fel dömt.. Han rörde ju honom knappt.. Inte visste jag att Asper blivit en sådan vekling i Norge och i BP.

Junior.. Mycket har snackats om honom i veckan.. Men han visade vad han kunde idag
Hela publiken jublade och skrek olé olé olé olé Junior Junior och han bara vänder sig och visar med händerna mer mer mer..
Efter matchen kom samma ramsa igen och han kom fram till Norra och kastade upp sin tröja.. Hmm vi var inte långt borta från den (har fortfarande lite ont i revbenen)

Vem gjorde målen?? Först var det Daniel Andersson på en säker straff och sedan andra målet var ett distinkt skott ifrån Junior.. Härligt.. 3 poäng till Malmö..

Saknades MINUS idag? (minus=Jepster) Jo lite saknades han nog allt... Vi andra fick stå och dansa jepsterdans efter som han inte var där.. Väldigt lite svordomar av viss kvalitet saknades också.. MEN VI VANN..

Nu tar vi AJK nästa match och sedan ses vi hemma mot Trellehulla den 1/9..

Glest på läktaren idag, endast 10100 hade orkat sig dit, svagt mycket svagt...
Och Azzurro var glest idag också..
De som deltog i dag var Undertecknad, CR, LightblueDevil och Kalle..
Ingen av de nya idag heller... Bättring..
Vad fan krävs för att alla i Azzurro ska komma samtidigt på match??

Varför säger man att man vill vara med och sedan bara skiter i att komma??

Nåja nu är det som sagt AIK borta nästa gång.. Blir väl antagligen kvarterskrogen då eller typ så.. Annars händer det inte mycket förutom att det är Joddla på Stortorget på fredag kl 19

Vi hörs snart igen

En glad men samtidigt besviken...

Inga kommentarer: