tisdag 14 augusti 2007

Halmstad - Malmö

Jaha, då va de dax för Lightblue Devil första bloggning:P vill bara säga innan ja börjar att ni kommer säkert se många stavfel:P

Andra matchen på Örjans Vall för Lightblue Devil, och vilken underbar dag de va:) förra matchen gick inte så bra. de va min första bortamatch, o de blev 0-0:/ men de gick ju lite bättre idag om man säger så. själv hade jag stora förväntningar för dagens match, o ja va nog inte den ända. ja hade hoppats på att Babis skulle få göra mål, men tyvär. men han har ett mycke bra passningsspel. de kille slår inte en passning fel. Ett stort beröm till honom för de:).

Matchen i sig va väll lite knakig i början o när halmstad fick in 1-0 trodde ja de va över, fast att halvleken inte va slut. men sen kom JJ, vår underbara finländare, och satte 1-1. o inte nog me de, han va liggande åsså. Inte den bästa avslutningen kanske men ett mål e ett mål. Efter den halvleken hände det inte så mycke. lite hat åt domaren, lite hat åt Dusan. de e så de ska va:) men de där målet åt malmö kom inte.

andra halvlek, o nu hoppades man på mål. "Berra" va på G nu, de märktes, o hans inlägg va de inte fel på. de största störmomentet för halmstads backlinje va nog Junior. han har inte vatt så bra dom senaste matcherna men idag va han på gång. han va där gång efter gång på "Berras" inlägg. de va tillomed en boll som blev räddad på mållinjen. sen kom vår Brasiljanske frälsare me sina underbara mål, som han gör imellanåt:P innan målet e lite blurrigt för mig, men sen ser man Juniors klack få bollen in i mål. deta jubbel, deta jubbel:) Underbart:D han firar sitt mål som han brukar fira alla sina mål, båda händerna pekar upp mot skyn. sen kom malmös spel igång. de va underbart spela hela tiden, o man visste att ett till mål skulle komma. o de gjorde de. i den 90:e minuten dödas matchen. o vem gör inte mål, om mannen me allsvenskans bredaste röv, NIKLAS SKOOOOOOG!!!! fan va gytt asså:D

Föresten så ble ja också väldigt besviken på en sak:( Vi klappade inte åt Kennet:'( FÖRLÅT KENNETH!!!!!

ja avslutar den här bloggen me ett citat av Magnus C. Johansson(skribent på SvenskaFans.com):"Mycket skönt inför den kommande BP-slakten på lördag."