måndag 20 augusti 2007

Matchen mot Korpenlaget från hufudstaden:)

Jaha, då va de dax igen me ett nytt bloggande:D

innan ja börjar måste ja säga:
JÄVLA IDIOTER SOM BÖRJADE KLAPPA ÅT KENNETH:@DE E MITT JOBB!!!!!!!!!!
______________________________________________________

Matchen ja skriver om idag e MFF - BP. haha de kändes som en jävla träningsmatch:P Brommapojkarna... va fan e de asså:P de låter som ett korpenlag:P Brommapojkarna - Jeppes Pågar, de klingar lite eller hur;)

dagen i sig va solig fast inte för varm. matchen började bra för mff, en misslyckad rensning öppnade för skott av Junior(som va på MF o igår:P) som täktes, som då öppnade för ett skott till en helt öppen Babis Stefanidis, men han skjuter över.. men de e säkert bara för att han har lite HIF i sig fortfarande..

sen händer lite saker, tex att Asper hittade en peng på marken när han skulle göra en inspark:P asså han ramlade;) sen ble de straff till Malmö efter en hands av BP´s syndabock. och vår egen stjärna Daniel Andersson ska självklart ta straffen, som han sätter fint bakom en chanslös asper:D 1-o e nu ställningen:)

de blev inga chanser för BP, inga farliga iaf:P men malmö krigade på som vanligt... även om dom sjönk ner till BP´s nivå imellanåt:/
men sen kom de, de andra målet.. och vem gör de inte om vår kära Superbrasse(betyder två saker;) ) JUNIOR!!!! målet kom efter en dålig rensning tror ja, som junior kunde skjute klockrent i buren:D

och då va de fixat, 3 poäng och en nära tagen Junior-tröja:P Malmö siktar på guldet nu, och de hoppas ja dom tar:) de e samma sak som 2004, malmö hade en dåligperiod men rykte upp sig o vann desutom guld:D de händer i år igen;)

nu ska vi bara fånga dom där råttpacken:D

ja avslutar då me uppställningen till matchen mot AIK(enligt Kaveh Kohshahi på bredsida.se):

TV-räddningen
Dansken, Spindelbenshåret, Generalen, Snabbsafarin
Lillbabs, Har bussen kommit?, Kapten, Toiboy
Tintin, Superlångsam kroppsfint

de va allt för mig, hade bra o kör försiktigt:)

Lightblue Devil


Inga kommentarer: